Virkattu valopallo (ohje)

photogrid_1478345544490

Löysin jostain netin syövereistä joskus kaavion, tietämättä mihin sitä käytän. Nyt se löysi paikkansa valopalloksi. Ohje on mun makuun just täydellinen, yksinkertanen, ulkoa muistettava mutta ei silti pelkkää pylvästä.

En muutenkaan oo kovin pitsien ystävä, enkä varsinkaan sellasten missä kestää kauan tehdä. Päätin kokeilla paksua lankaa, tällä kertaa tällästä nauhamaista glitterlankaa ja 5 koukulla. Tein muutamia dropsin paris langalla ja 4 koukulla. Nopeasti valmista 🙂

Tee seuraavan kaavion mukaan 2 kpl.

photogrid_1478367153091

Kiinnitin palaset viimeisellä kierroksella näin: 5 kjs kaarien sijaan tee 2 kjs, 1 ks toisen palan kaaren altaa, 2 kjs ja ks kuvan mukaiseen paikkaan. Toista koko kierros, jolloin 5 kjs kaaret kiinnittyvät keskeltä toisiinsa.

 

Pallon kovetin vesi-liima seoksella, noin suhteessa 50:50.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *